Fiskekarbonader med urter og tomatsalat
Fiskekarbonader med urter og tomatsalat Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
15min

Fiskekarbonader med urter og tomatsalat

nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
15min

Fiskekarbonader med urter og tomatsalat

Deilig fiskekarbonader med urter og tomatsalat Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Egg

Oppskrift

Vurdering

2.7 (27 stemmer)
Lag dine egne fiskekaker, og smak til med chili og urter. Det er gjort på noen sekunder i en mikser. Sei er utmerket til fiskekarbonader. Server kakene nystekte med tomatsalat med smak av basilikum.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Salat

2stk
2stk
Tomat(små, gule)
3stk
Vårløk(finsnittet)
1pakke(r)

SLIK GJØR DU

  1. Kjør alle ingrediensene til fiskekakene raskt sammen i en blender. Form til karbonader, og stek i smør i ca. 3 minutter på hver side.


  2. Del tomater i biter, og bland med basilikumblader.


  3. Hell på litt olje og sitronsaft, og bland med salt og pepper. Rør inn snittet vårløk, og smak salaten til.


  4. Server fiskekakene med tomatsalaten og gjerne ris eller poteter.

Deilig fiskekarbonader med urter og tomatsalat Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Egg

Oppskrift

Vurdering

2.7 (27 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN