Fiskepanne med tyttebær
Fiskepanne med tyttebær Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
30min

Fiskepanne med tyttebær

nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
30min

Fiskepanne med tyttebær

Deilig fiskemiddag med kavring og tyttebær. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Bruk frossen eller fersk fiskefilet.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
600g
Fisk(filet i porsjonsbiler)
1.5ts
0.75dl

SLIK GJØR DU

  1. Vask og tørk fiskestykkene. Bland halvparten av saltet med strøkavringen og vend fisken i det.

  2. Vask og rens purreløk. Skjær purre og sopp i biter og stek det i smør i en stekepanne i noen minutter.

  3. Tilsett resten av saltet og ta grønnsakene opp fra pannen.

  4. Stek fisken i ca. 2 minutter på hver side i god varm panne i litt smør. Legg purre og sopp tilbake i pannen.

  5. Hell på fløten og strø over tyttebærene. La alt småkoke i ca. 3 minutter. Smak til med salt og pepper.

  6. Server fisken straks, gjerne med kokte poteter.

Deilig fiskemiddag med kavring og tyttebær. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN