Fiskepinner med kålsalat Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
25min

Fiskepinner med kålsalat

nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
25min

Fiskepinner med kålsalat

Hjemmelagde fiskepinner med kålsalat. Dette er noe barn liker veldig godt. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

3 (1 stemmer)
Hjemmelagde fiskepinner er noe helt annet enn de du finner i frysedisken. Paneringen er tynnere og du får fisk med smak. Dette er noe barn liker veldig godt.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
500g
Laks(filet, uten skinn og bein)
1ss
1stk
1ss
1dl
Solsikkeolje(til steking, se an mengden)

SLIK GJØR DU

  1. Start med kålsalaten. Finstrimle kålen. Rør sammen dressingen, som bør være friskt og syrlig. Bland kål og dressing.

  2. Skjær laksen i cirka 10 cm store stykker. Skjær deretter stykkene i 2–3 cm brede strimler.

  3. Bland mel, salt og pepper. Vend laksestrimlene først i melet, deretter i egg vispet sammen med vann og til slutt i sesamfrø og ost, som er blandet. La fiskepinnene ligge litt på tørt underlag så paneringen fester seg.

  4. Varm olje i stekepannen og stek fiskepinnene pent gylne på alle sider, cirka 4 minutter til sammen.

  5. Server med kålsalat og poteter/byggris.

Hjemmelagde fiskepinner med kålsalat. Dette er noe barn liker veldig godt. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

3 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN