Fiskesuppe med torsk og reker
Fiskesuppe med torsk og reker Oppskrift
nivå
Lett
totalt
40min

Fiskesuppe med torsk og reker

nivå
Lett
totalt
40min

Fiskesuppe med torsk og reker

HAVET I EN BOLLE: Nydelig suppe med torsk og reker.

Foto: Norges sjømatråd / Studio Dreyer-Hensley

Inneholder

Fisk
Skalldyr
Laktose

Oppskrift

Vurdering

3 (3 stemmer)
Denne suppen er lett å lage til mange, og passer godt hvis du har invitert venner eller familie til middag. Det er en sikker oppskrift med god smak.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
300g
Torsk(filet, uten skinn og bein)
200g
Reker(uten skall)
2stk
1stk
1stk
Fiskebuljong(utblandet i vann)
5dl
0.5ts
2ss

SLIK GJØR DU

  1. Skjær torsken i terninger. Vask og skrell potet, og skjær dem i små terninger. Rens og finhakk løk. Vask og skrell gulrot, og skjær den i tynne strimler.

  2. Ha olje i en kasserolle og surr potet, løk og gulrot i 2–3 minutter. Rør ut buljongterningen i vann og ha buljongen i kasserollen. La alt koke i ca. 15 minutter til potetene er møre.

  3. Ha fisketerningene i suppen og la det hele trekke i 3–4 minutter. Tilsett matfløte og smak til med salt og pepper. Om du synes suppen er for tykk kan du tilsette litt vann. Server suppen rykende varm med reker og dill drysset over.

HAVET I EN BOLLE: Nydelig suppe med torsk og reker.

Foto: Norges sjømatråd / Studio Dreyer-Hensley

Inneholder

Fisk
Skalldyr
Laktose

Oppskrift

Vurdering

3 (3 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN