Fiskesuppe med torsk og tomater
Fiskesuppe med torsk og tomater Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min

Fiskesuppe med torsk og tomater

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min

Fiskesuppe med torsk og tomater

TOMATISERT: Fiskesuppe laget med tomater og løk, med torsk eller skrei.

Foto: Norges sjømatråd / Synøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Skalldyr
Laktose

Oppskrift

Vurdering

3.8 (3 stemmer)
Fiskesuppe kan lages i mange varianter, og her ser du en oppskrift med torsk og tomater. Server med godt brød ved siden av.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
600g
Torsk(filet, uten skinn og bein)
0.25ts
1.5dl
Hakkede tomater(hermetiske)
Salt(smak til)
Svart pepper(smak til)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær torsken i biter på ca. 3 cm.

  2. Finhakk løk og hvitløk, og skjær vårløk i tynne skiver.

  3. Surr løken myk i smør, og tilsett hvitløk, vårløk, tomatpuré og fiskekraft.

  4. La det koke i ca. 5 minutter, dryss over gurkemeie og bland godt.

  5. Tilsett kremfløte og hermetiske tomater, og la det småkoke i 4-5 minutter.

  6. Ha i torskebitene, og la det trekke til fisken er ferdig, ca. 4 minutter.

  7. Smak til med salt og pepper.

  8. Server med brød ved siden av, og dryss gjerne friske urter over.

  9. Tips: Fiskekraft kan fint byttes ut med fiskebuljong.

TOMATISERT: Fiskesuppe laget med tomater og løk, med torsk eller skrei.

Foto: Norges sjømatråd / Synøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Skalldyr
Laktose

Oppskrift

Vurdering

3.8 (3 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN