Fjellørret i panne
Fjellørret i panne Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Fjellørret i panne

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Fjellørret i panne

Brimi serverer de sprøstekte fjellørretfiletene med surret sjalottløk og blomkålbuketter. Foto: Mette Møller

Inneholder

Fisk

Oppskrift

Vurdering

2.8 (28 stemmer)
Smørstekt fjellørret smaker så godt at den egentlig ikke trenger mye tilbehør, men her serverer Brimi de sprøstekte filetene sammen med surret sjalottløk og blomkålbuketter.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
2stk
Ørret(fjellørret)
1ts
1ss
Smør(til steking)
0.5stk

SLIK GJØR DU

  1. Rens og fileter fisken. Skrap skinnet godt, og fjern så mange småbein som mulig. 

  2. Krydre kjøttsida på fisken med litt salt og pepper, og stek i godt smør på middels varme med skinnsida ned. Stek til skinnet er sprøtt og fileten nesten gjennomstekt

  3. Løft ut filetene, og ha sjalottløk i fine skiver og små, delte buketter med blomkål i panna. Ha eventuelt i litt ekstra smør. Surr til blomkålen og løken er passe møre, legg ørretfiletene oppå, strø over litt hakkede urter og server.

Brimi serverer de sprøstekte fjellørretfiletene med surret sjalottløk og blomkålbuketter. Foto: Mette Møller

Inneholder

Fisk

Oppskrift

Vurdering

2.8 (28 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN