Flyndrerulader i eplesaus Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
4min
totalt
20min

Flyndrerulader i eplesaus

nivå
Lett
aktiv
4min
totalt
20min

Flyndrerulader i eplesaus

Inviter til middagsselskap og server flyndrerulader med urtesmør i hjemmelaget eplesaus. Foto: Synnøve Dreyer

Oppskrift

Vurdering

Finn fram din peneste stekepanne, som du kan sette direkte på bordet med de lekre ruladene i deilig saus.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
10stk
Rødspette(filet - eller annen flyndrefisk)
1ss
Smør(mykt)
1ss
Bladpersille(hakket)
1ss
Dill(hakket)
1ss
Gressløk(hakket)
2ts
Timian(hakket)
1ts
Sitron(skall)
1.5ts

Eplesaus

1stk
Eple(i små terninger)

SLIK GJØR DU

  1. Rør sammen smør, de grønne urtene, sitronskall, sitronsaft, salt og pepper. Smør urtesmøret jevnt over flyndrefiletene og rull dem sammen. Fest med en tannpirker.

  2. Kok opp eplemosten i en stekepanne, rør inn maisenna jevner, epleterninger og sitronsaft. Legg spetteruladene i sausen, legg  lokk på stekepannen og damp fisken til den er akkurat gjennomkokt i cirka 4 minutter.

  3. Server med frisk salat og kokte poteter til.

Inviter til middagsselskap og server flyndrerulader med urtesmør i hjemmelaget eplesaus. Foto: Synnøve Dreyer

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN