nivå
Lett
aktiv
45min
totalt
1t 55min
Focaccia
nivå
Lett
aktiv
45min
totalt
1t 55min
Focaccia
En stor langpanne med ferskt brød er alltid vellykket på et buffébord. Brødet kan du bake og legge i fryseren på forhånd, og varme det litt før servering.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Rør gjæren ut i litt lunkent vann. Ha i resten av vannet, salt, 1 dl av smøret og melet. Deigen er ganske løs.
La deigen heve under plast på lunt sted ca. 30 minutter. Hell deigen ut i smurt langpanne 30 x 35 cm. Klem den godt ut til kantene og trykk med fingrene over deigen slik at det blir små groper.
Hell over resten av smøret, dryss på havsalt og oliven og la brødet etterheve under plast
ca. 20 minutter på lunt sted.Stek brødet midt i ovnen ved 175° i ca. 45 minutter. Skjær brødet i biter ved servering.