Foliedampet blåskjell
Foliedampet blåskjell Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
30min

Foliedampet blåskjell

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
30min

Foliedampet blåskjell

Charlotte liker å servere «venteblåskjell» istedenfor «ventepølser». Sett hele pakka på bordet, så kan folk sitte og plukke litt. Foto: Mette Møller

Inneholder

Fisk
Skalldyr

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

5 (1 stemmer)
Dette er nydelig grillmat som nærmest lager seg sjøl. Her er det vanskelig å feile!

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1bunt
Timian(og andre ferske urter som dill og persille)
1stk

SLIK GJØR DU

  1. Legg vaskede blåskjell på et stort flak aluminiumsfolie og ha på ferske urter, litt olivenolje og sitronsaft. Bruk gjerne en klatt smør også. Du kan bruke hvitvin istedenfor sitronsaft. 

  2. Pakk foliepakken godt sammen, så den blir tett. 

  3. Legg foliepakken på grillen og stek til skjellene åpner seg. Det tar rundt 10 minutter, avhengig av hvor varm grillen er. Kast de skjellene som ikke er åpnet.

Charlotte liker å servere «venteblåskjell» istedenfor «ventepølser». Sett hele pakka på bordet, så kan folk sitte og plukke litt. Foto: Mette Møller

Inneholder

Fisk
Skalldyr

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

5 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN