Friterte, krydrede kyllingklubber
Friterte, krydrede kyllingklubber Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
40min

Friterte, krydrede kyllingklubber

nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
40min

Friterte, krydrede kyllingklubber

For å spare tid kan du også lage denne retten med en ferdig grillet kylling. Foto: Ralph Månsson

Inneholder

Laktose
Gluten
Egg

Oppskrift

Vurdering

2.8 (3 stemmer)
Festlig og god mat som alle liker!  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1klype(r)
0.5l
Rapsolje(til fritering)

Røre

3dl
2stk
1dl
Parmesan(finrevet)
1ts
Timian(tørket)

Servering

1glass
Pesto(eller annen dipp)
1glass
Oliven(sorte)

SLIK GJØR DU

  1. Tørk kyllingvingene og strø på salt.

  2. Pisk sammen alle ingrediensene til røren, men ikke for mye.

  3. Varm oljen til 170-180°. Dypp klubbene i frityrrøren noen ganger og stek til kyllingen er gjennomstekt 5–6 minutter. Ta det opp og legg klubbene på kjøkkenpapir på bakepapir.

  4. Server de nystekte klubbene med maischips og en god pesto.

For å spare tid kan du også lage denne retten med en ferdig grillet kylling. Foto: Ralph Månsson

Inneholder

Laktose
Gluten
Egg

Oppskrift

Vurdering

2.8 (3 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN