Frittata med pasta og squash
Frittata med pasta og squash Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
50min

Frittata med pasta og squash

nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
50min

Frittata med pasta og squash

Lages i en stekepanne, som kan settes inn i ovnen. Foto: Annika Broman

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Frittata er en åpen omelett som er like vakker som den er god!  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
3dl
Pasta(f. eks skruer)
1ss
Olivenolje(til steking)
6stk
1dl
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Skjær squashen i skiver og hakk løken fint.

  2. Stek squash og rødløk i olivenolje i stekepanne. Grønnsakene skal bli myke.

  3. Bland pasta, squash, rødløk og revet ost i stekepanne. Pisk sammen egg, vann, salt og pepper. Hell omelettrøren i stekepannen.

  4. Skjær tomater i to. Strø tomatskivene over omeletten og fordel fetaost over.

  5. Stek omeletten ved 200° i ca. 25–30 minutter. Dekk med aluminiumsfolie hvis omeletten får for mye farge.

  6. Server med en salat.

Lages i en stekepanne, som kan settes inn i ovnen. Foto: Annika Broman

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN