nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
50min
Frittata med pasta og squash
nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
50min
Frittata med pasta og squash
Frittata er en åpen omelett som er like vakker som den er god!
DETTE TRENGER DU
PERSONER3dl
Pasta(f. eks skruer)
1stk
1ss
Olivenolje(til steking)
1dl
Hvitost (Gulost)(revet)
6stk
1dl
1klype(r)
1klype(r)
200g
150g
SLIK GJØR DU
Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Skjær squashen i skiver og hakk løken fint.
Stek squash og rødløk i olivenolje i stekepanne. Grønnsakene skal bli myke.
Bland pasta, squash, rødløk og revet ost i stekepanne. Pisk sammen egg, vann, salt og pepper. Hell omelettrøren i stekepannen.
Skjær tomater i to. Strø tomatskivene over omeletten og fordel fetaost over.
Stek omeletten ved 200° i ca. 25–30 minutter. Dekk med aluminiumsfolie hvis omeletten får for mye farge.
Server med en salat.