Frittata med spekeskinke  Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Frittata med spekeskinke

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Frittata med spekeskinke

Italiensk omelett med frisk smak av chili, hvitløk og spinat. Kan serveres både varm og kald. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Frittata er en italiensk omelett som her får følge av chili og hvitløk.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
200g
Spekeskinke(i skiver)
250g
Spinat(fersk)
1ss
Smør(til steking)
6stk
1ts
0.5dl

SLIK GJØR DU

  1. Skyll spinaten godt og la vannet renne av. Skjær løken i ringer. Fres den med finhakket hvitløk og finhakket chili i smør eller olje i en panne, ved middels varme.

  2. Ha spinaten i pannen og fres den til den faller sammen. Visp eggene lett med salt og pepper og hell i pannen. Legg på halve tomater og revet ost. La eggeblandingen stivne ved middels varme.

  3. Legg frittataen over på et fat. Del den i 8 like store deler. Pynt på toppen med spekeskinke.

Italiensk omelett med frisk smak av chili, hvitløk og spinat. Kan serveres både varm og kald. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN