nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min
Frittata med spekeskinke
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min
Frittata med spekeskinke
Frittata er en italiensk omelett som her får følge av chili og hvitløk.
DETTE TRENGER DU
PERSONER200g
Spekeskinke(i skiver)
250g
Spinat(fersk)
1stk
1fedd
1stk
1ss
Smør(til steking)
6stk
1ts
0.5ts
6stk
0.5dl
Hvitost (Gulost)(revet)
SLIK GJØR DU
Skyll spinaten godt og la vannet renne av. Skjær løken i ringer. Fres den med finhakket hvitløk og finhakket chili i smør eller olje i en panne, ved middels varme.
Ha spinaten i pannen og fres den til den faller sammen. Visp eggene lett med salt og pepper og hell i pannen. Legg på halve tomater og revet ost. La eggeblandingen stivne ved middels varme.
Legg frittataen over på et fat. Del den i 8 like store deler. Pynt på toppen med spekeskinke.