Frøknekkebrød
Frøknekkebrød  Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
2t 45min
totalt
3t 20min

Frøknekkebrød

nivå
Middels
aktiv
2t 45min
totalt
3t 20min

Frøknekkebrød

Hjemmelagde knekkebrød fulle av gode frø som har både lite karbohydrater og er glutenfrie! Foto: Synnøve Dreyer

Oppskrift

Vurdering

2.8 (55 stemmer)
Til denne oppskriften kan du bruke ulike typer frø. Deigen er enkel og rask å lage.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1dl
Sesamfrø(uten skall)
0.5dl
0.5ts
0.5dl
Kokosfett(smeltet)
2.5dl
Vann(kokende )

SLIK GJØR DU

  1. Bland de tørre ingrediensene i en bolle. Smelt kokosfett eller smør i en kjele, tilsett vann og kok opp. Hell væsken over frøene, rør godt, slik at alt blir blandet. La blandingen svelle

  2. Hell deigen på en stekeplate dekket med bakepapir. Fordel den utover. Bruk eventuelt kjevle ved å legge et bakepapir på deigen.

  3. Stek knekkebrødene midt i ovnen 150° i ca. 45 minutter. Ta platen ut og marker firkanter med en spiss kniv eller pizzarulle.

  4. Senk temperaturen til 50° og la brødene ettertørke et par timer i ovnen. Avkjøl på rist. Oppbevar knekkebrødet i en tett boks.

Hjemmelagde knekkebrød fulle av gode frø som har både lite karbohydrater og er glutenfrie! Foto: Synnøve Dreyer

Oppskrift

Vurdering

2.8 (55 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN