Frokostmuffins med squash
Frokostmuffins med squash Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
25min
totalt
45min

Frokostmuffins med squash

nivå
Middels
aktiv
25min
totalt
45min

Frokostmuffins med squash

Saftige frokostmuffins med squash. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

1.5 (4 stemmer)
Enkle og gode muffins som passer godt til frokost eller som et mellommåltid. Muffinsene er litt søte, så du trenger ikke å ha pålegg på dem!

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 175°. Sett 12 muffinsformer i en muffinsplate.

  2. Bland alle tørre ingredienser i en bolle. Pisk sammen olje, sirup, melk og egg i en annen bolle.

  3. Vend den revne squashen i melkeblandingen. Hell væsken i det tørre og bland godt.

  4. Fyll røren i muffinsformene, ¾ fulle. Topp med havregryn.

  5. Stek muffinsene midt i ovnen i 20–25 minutter. Kjenn med en kakenål om de er ferdige. Avkjøl på rist.

Saftige frokostmuffins med squash. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

1.5 (4 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN