Frokostmuffins med squash
Frokostmuffins med squash Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
25min
totalt
45min

Frokostmuffins med squash

nivå
Middels
aktiv
25min
totalt
45min

Frokostmuffins med squash

Saftige frokostmuffins med squash. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

Enkle og gode muffins som passer godt til frokost eller som et mellommåltid. Muffinsene er litt søte, så du trenger ikke å ha pålegg på dem!

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 175°. Sett 12 muffinsformer i en muffinsplate.

  2. Bland alle tørre ingredienser i en bolle. Pisk sammen olje, sirup, melk og egg i en annen bolle.

  3. Vend den revne squashen i melkeblandingen. Hell væsken i det tørre og bland godt.

  4. Fyll røren i muffinsformene, ¾ fulle. Topp med havregryn.

  5. Stek muffinsene midt i ovnen i 20–25 minutter. Kjenn med en kakenål om de er ferdige. Avkjøl på rist.

Saftige frokostmuffins med squash. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN