Frossen bringebærostekake
Frossen bringebærostekake Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
10min
totalt
4t 40min

Frossen bringebærostekake

nivå
Middels
aktiv
10min
totalt
4t 40min

Frossen bringebærostekake

Til å få vann i munnen av! Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

Lag ostekaken dagen før du skal servere den, så har du en ting mindre å stresse med!

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Bunn

200g
Havrekjeks(Maryland cookies)
130g

Fyll

200g
Kremost(naturell)
2dl
Bringebær(moste)

Pynt

1beger
Bringebær(ferske)
1bunt

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 175°. Knus kjeks i en mikser. Smelt smør og bland med kjekssmulene.

  2. Legg bakepapir i bunnen av en kakeform, 24 i diameter. Pensle papiret og formen med smør, og trykk ut smulene.

  3. Stek bunnen midt i ovnen i ca. 10 minutter og la den avkjøles.

  4. Pisk sammen ost, sukker og vaniljesukker til en glatt røre. Rør i eggeplommene en av gangen, og rør mellom hver plomme. Pisk fløten til krem og vend i sammen med bringebærene.

  5. Hell røren over bunnen og glatt til. Dekk formen med folie, og frys kaka i minst 4 timer.

  6. Ta kaka fram ca. 25 minutter før servering. Pynt med bringebær og sitronmelisse.

Til å få vann i munnen av! Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN