Frossen bringebærostekake med sjokoladebunn
Frossen bringebærostekake med sjokoladebunn Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
1t
totalt
24t

Frossen bringebærostekake med sjokoladebunn

nivå
Lett
aktiv
1t
totalt
24t

Frossen bringebærostekake med sjokoladebunn

Deilig ostekake med smak av bringebær og sjokolade. Lag denne minst en dag før den skal serveres. Foto: Pontus Ferneman

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

Frisk og fruktig ostekake som forberedes i god tid og settes i fryseren. Ta ut kaken ca. ½ time før servering, pynt den og server.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
150g
Oreokjeks(eller annen sjokoladekjeks)

Fyll

150g
Bringebær(gjerne frosne)
150g
Mango(gjerne frossen)
3stk
400g
Kremost(naturell)

SLIK GJØR DU

  1. Smelt smøret. Knus kjeksene (cookies) fint. Bland med smør.

  2. Trykk massen ut i en form, ca. 24 cm i diameter. Sett bunnen i fryseren.

  3. Tin bringebær og mango. Mos jordbær. Skjær mango i små biter. Pisk fløten til krem med vaniljesukkeret.

  4. Pisk egg og sukker luftig. Tilsett krem­osten og pisk til en glatt røre. Vend i kremen og frukt. Hell røren over bunnen og sett kaken i fryseren i minst 6 timer.

  5. Ta fram kaken ca. ½ time før servering. Pynt med bringebær og skiver av mango.

Deilig ostekake med smak av bringebær og sjokolade. Lag denne minst en dag før den skal serveres. Foto: Pontus Ferneman

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN