Fru Timians Arvekyllingen
Fru Timians Arvekyllingen Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
50min
totalt
1t

Fru Timians Arvekyllingen

nivå
Lett
aktiv
50min
totalt
1t

Fru Timians Arvekyllingen

ARVEKYLLINGEN: På Fru Timians blogg var denne middagsoppskriften mest  populær i 2016.

Foto: Fru Timian

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

3.2 (50 stemmer)
GOD KYLLING: På Fru Timians blogg var Arvekylling den mest populære middagsoppskriften i 2016.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Sett stekeovnen på 200 grader. Smør langpanna med 1 ss olivenolje før du deler tomatene i skiver og legger i bunnen av panna.

  2. Del opp hver kyllingfilet i 4-5 biter. Ha 1 ss olivenolje i stekepanna og brun halvparten av kyllingbitene på ganske sterk varme. Dryss over litt salt og pepper. Kyllingen trenger bare å få en brun stekeskorpe før du fordeler bitene over tomatene i langpanna. Gjør det samme med resten av bitene.

  3. Skrell og finhakk løk og hvitløk og ha det i stekepanna når du er ferdig med kyllingen. La det surre på ganske svak varme i 4-5 minutter til løken har blitt blank og myk. I mellomtida deler du paprikaene i to og tar ut kjernehuset før du skjærer dem opp i staver. Fordel både paprikaen og løkblandingen over kyllingen. Bland sammen fløten og creme fraichen før du heller den over. Strø på salt og pepper. Riv osten på den grove siden av rivjernet og fordel den på toppen. Sett hele langpanna på rillen under midten i stekeovnen og la det steke i 40 minutter.

  4. Kok ris som du serverer ved siden av. Og kanskje en grønn salat.

ARVEKYLLINGEN: På Fru Timians blogg var denne middagsoppskriften mest  populær i 2016.

Foto: Fru Timian

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

3.2 (50 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN