Fyldig kikertgryte
Fyldig kikertgryte Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Fyldig kikertgryte

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Fyldig kikertgryte

Chilirester kan legges på olje og brukes til krydring av bakte grønnsaker. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

Kjøttfri mandag eller vegetarisk midt i uken – test ut denne mettende og smakfulle kikertgryten.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
1stk
400g
Tomat(knuste)
2boks(er)
Kikerter(a 400 g)
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Finhakk løk, gulrot, hvitløk og chili. Stek det i olje på middels sterk varme i ca. 5 minutter til løken blir myk og blank. Dryss på spisskummen og rør rundt. Smuldre i buljongterningen og rør i de knuste tomatene.

  2. Kok opp, og la det småkoke på middels varme i ca. 7 minutter.

  3. Skyll kikertene, og la dem renne av. La dem koke med i gryten ytterligere 5 minutter. Smak til med salt og pepper.

  4. Server gryten med smuldret fetaost og hakket persille på toppen. Server gjerne med kokt ris til.

Chilirester kan legges på olje og brukes til krydring av bakte grønnsaker. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN