Fylte cannelloni
Fylte cannelloni Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
40min

Fylte cannelloni

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
40min

Fylte cannelloni

Lasagne er en klassiker alle liker. I denne varianten lager du cannelloni av lasagneplatene. Foto: Ralph Månsson

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Her rulles ferske lasagneplater sammen med fyll av en deilig kjøttrøre.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
Løk(hakket)
2fedd
Hvitløk(hakket)
400g
Tomat(knuste)
1ts
1klype(r)
1ts
Oregano(tørket)

Saus

2dl
0.5ts
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Stek kjøttdeig og løk i olje. Tilsett tomatpuré, halve mengden tomater og krydder. La det koke i ca. 2 minutter.

  2. Bland melk og mel i en kjele. Kok opp under omrøring til en saus. Strø på salt og pepper, og la det koke noen minutter. Rør i 1 dl ost.

  3. Fordel kjøttdeigen på lasagneplatene og rull sammen. Legg rullene i en smurt ildfast form. Hell resten av tomatene og sausen over rullene i formen. Strø over resten av den revne osten.

  4. Stek formen på nederste rille i ovnen i 225° i ca. 20 minutter.

  5. Server med salat.

Lasagne er en klassiker alle liker. I denne varianten lager du cannelloni av lasagneplatene. Foto: Ralph Månsson

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN