nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
2t
Fylte horn
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
2t
Fylte horn
Horn fylt med kremost med urtre, smeltet og kokt skinke.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Smuldre gjæren i bakebollen. Smelt smøret, tilsett vannet og la det bli cirka 37°. Hell litt væske over gjæren og rør til det løser seg opp. Tilsett kesam, salt og nesten alt melet. Arbeid deigen til den er smidig. La deigen heve tildekket under plast på lunt sted, cirka 30 minutter.
Arbeid deigen lett på bakebordet og del den i 2 deler. Kjevle ut hver del til en sirkel, del den i 4 snipper. Smør litt ost på hver, legg på skinke og trill sammen fra bredsiden mot spissen.
Legg hornene på stekeplate kledd med bakepapir med spissen ned. Etterhev under plast cirka 30 minutter. Pensle med sammen vispet egg og dryss på sesamfrø eller valmuefrø. Stek hornene ved 230° midt i ovnen i cirka 10 minutter og avkjøl på rist.