Fylte små paprika med ris og karbonadedeig
Fylte små paprika med ris og karbonadedeig Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
25min
totalt
45min

Fylte små paprika med ris og karbonadedeig

nivå
Middels
aktiv
25min
totalt
45min

Fylte små paprika med ris og karbonadedeig

Fylt paprika metter godt og er en sunn smårett. Den flotte oransjefargen tar seg godt ut på middagsbordet. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg

Oppskrift

Vurdering

Karbonadedeigen er magrere enn kjøttdeig. Finner du ikke små paprika i butikken, kan du bruke andre typer paprika.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1dl
Jasminris(fullkornsris)
0.5stk
Løk(finhakket)
0.5ts
1klype(r)
1klype(r)
1stk
15stk
Paprika(oransje )

SLIK GJØR DU

  1. Kok risen som anvist på pakningen.

  2. Stek kjøttdeig sammen med ­krydder, løk og hvitløk. Bland inn risen til slutt.

  3. Skjær toppen forsiktig av paprikaene og fjern frøene.

  4. Fyll kjøttblandingen i paprikaen og sett dem i en ildfast form med åpningen på opp. Press stilken på ­toppen slik at paprikaen blir lukket.

  5. Stekes på 180° i ca. 15 minutter.

Fylt paprika metter godt og er en sunn smårett. Den flotte oransjefargen tar seg godt ut på middagsbordet. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN