Fylte tomater
Fylte tomater Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
45min

Fylte tomater

nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
45min

Fylte tomater

Fylte tomater med løk, hvitløk, bacon og deilige friske urter. Server som en forrett eller smårett med godt brød til. Foto: Synnøve Dreyer

Oppskrift

Vurdering

1.8 (3 stemmer)
Server fylte tomater som en forrett eller smårett med godt brød til. Tomatene kan også brukes som tilbehør f.eks. til grillmat.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Fyll

1stk
Løk(finhakket)
2fedd
Hvitløk(finhakket)
1bunt
Basilikum(evt. andre urter, hakkede)
1klype(r)
1klype(r)
1klype(r)
100g
Bacon(finhakket)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær et lokk av tomatene og grav ut innmaten. Ta vare på det.

  2. Varm olje i en panne. Ha i brødsmuler, løk og hvitløk. Stek under omrøring i ca. 3 minutter. Hakk tomatinnmaten og ha i pannen. Tilsett friske urter. La dette koke i ca. 10 minutter.

  3. Stek bacon for seg i små biter. Bland alle ingrediensene sammen og smak til med krydder.

  4. Fyll tomatene med fyllet og legg på lokket. Drypp over olivenolje og stek i ovnen ved 180º i ca. 25 minutter.

Fylte tomater med løk, hvitløk, bacon og deilige friske urter. Server som en forrett eller smårett med godt brød til. Foto: Synnøve Dreyer

Oppskrift

Vurdering

1.8 (3 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN