nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min
Gazpacho med rekecocktail
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min
Gazpacho med rekecocktail
Gazpacho er en grønnsaksuppe fra Spania som skal serveres kald.
SLIK GJØR DU
Skrell agurken og løken og skjær i mindre biter. Skjær paprika i mindre biter og finhakk hvitløken. Legg det i en bolle, hell på tomatjuicen og kjør til en glatt suppe med en stavmikser eller i en blender.
Sil suppen gjennom en sil, og tilsett eddik, olje, honning og noen dråper tabasko. Smak suppen til. Avkjøl og hell den på en termos før du skal ut på tur.
Skrell agurken. Skjær den i mindre biter. Bland agurk med resten av ingrediensene og oppbevar i tett boks i piknikkurven.
Fordel rekecocktailen i glassene ved servering og hell over den kalde suppen.