Gazpacho med rekecocktail
Gazpacho med rekecocktail Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Gazpacho med rekecocktail

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Gazpacho med rekecocktail

Spansk Gazpachosuppe servert med rekecocktail. Foto: Anette Nilsson

Inneholder

Fisk
Skalldyr

Oppskrift

Vurdering

Gazpacho er en grønnsaksuppe fra Spania som skal serveres kald.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
0.5stk
0.5stk
1stk
Paprika(rød)
2ss
Honning(flytende)

Rekecocktail

0.25stk
150g
Reker(renset)
2ss
Dill(hakket)
2ss
Gressløk(hakket)
2ss
Løk(hakket)

SLIK GJØR DU

  1. Skrell agurken og løken og skjær i mindre biter. Skjær paprika i mindre biter og finhakk hvitløken. Legg det i en bolle, hell på tomatjuicen og kjør til en glatt suppe med en stavmikser eller i en blender.

  2. Sil suppen gjennom en sil, og tilsett eddik, olje, honning og noen dråper tabasko. Smak suppen til. Avkjøl og hell den på en termos før du skal ut på tur.

  3. Skrell agurken. Skjær den i mindre biter. Bland agurk med resten av ingrediensene og oppbevar i tett boks i piknikkurven.

  4. Fordel rekecocktailen i glassene ved servering og hell over den kalde suppen.

Spansk Gazpachosuppe servert med rekecocktail. Foto: Anette Nilsson

Inneholder

Fisk
Skalldyr

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN