Gazpacho med ristet toast med spekeskinke
Gazpacho med ristet toast med spekeskinke Oppskrift
nivå
Lett
totalt
20min

Gazpacho med ristet toast med spekeskinke

nivå
Lett
totalt
20min

Gazpacho med ristet toast med spekeskinke

Gjør det lettere for deg selv å forberede tapasen med å lage denne kalde suppen dagen før. Suppen smaker av deilig tomat og er godt med grovbrød. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

Herlig, kald tomatsuppe, du kan lage i stand dagen før.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
50g
Kremost(naturell)
4stk
Brød(gjerne grovt)
5stk
1stk
2stk
1stk
Paprika(rød)
1ts
1ss
Sitronsaft(smak til)

SLIK GJØR DU

  1. Grønnsakene deles i biter og kjøres i en food prosessor sammen med kald grønnsakskraft. Smak suppen til med salt, pepper og presset sitronsaft.

  2. Smør mager smøreost på brødskivene. Legg på spekeskinke.

  3. Suppen serves kald i glass, med skivene på toppen av glasset.

Gjør det lettere for deg selv å forberede tapasen med å lage denne kalde suppen dagen før. Suppen smaker av deilig tomat og er godt med grovbrød. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN