nivå
Middels
aktiv
2t 15min
totalt
2t 30min
Glassert juleskinke
nivå
Middels
aktiv
2t 15min
totalt
2t 30min
Glassert juleskinke
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
2.4 (5 stemmer)
Dette er julemat som kommer fra naboen i øst. Den fungerer også godt i Norge. Juleskinke kan du kjøpe rå eller ferdig kokt. Server med potetsalat
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Pakk skinken i folie og legg den i langpanne. Stikk et steketermometer i den mest kjøttfulle delen. Stek ved 125°. Den er ferdig når steketermometeret viser 74° i kjernen.
Ta skinken ut av ovnen og fjern folien. Ta av nettet og skjær av svor.
Bland alle ingrediensene til glaseringen unntatt strøkavring. Smør blandingen utover skinken og dryss over strøkavring.
Gratiner skinken ved 200° i ca. 15 minutter. Server skinken varm eller kald f.eks. med potetsalat.
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
2.4 (5 stemmer)