Glutenfri eplesmuldrepai
Glutenfri eplesmuldrepai Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
50min

Glutenfri eplesmuldrepai

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
50min

Glutenfri eplesmuldrepai

Sprø smuldrepai alle kan spise: denne er glutenfri. Foto: Erik Karlsson

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

Lag en stor pai eller porsjonspaier, alt etter hva du ønsker.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Smuldredeig

130g
Smør(smeltet)
1dl
Havregryn(glutenfrie)

SLIK GJØR DU

  1. Kjern ut eplene, og del dem i tynne båter. Legg dem i en smurt ildfast form eller i porsjonsformer. Strø over litt sukker.

  2. Bland alle ingrediensene til smuldredeigen. Strø den over eplene. Stek paien på nederste rille i ovnen ved 200° i 25–30 minutter til eplene er myke og paien har fin farge.

  3. Server paien med pisket krem, vaniljesaus eller is.

Sprø smuldrepai alle kan spise: denne er glutenfri. Foto: Erik Karlsson

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN