Glutenfri focaccia
Glutenfri focaccia Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
1t

Glutenfri focaccia

nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
1t

Glutenfri focaccia

Focaccia passer som tilbehør til de aller fleste retter, og her en en god glutenfri og lavkrabo oppskrift, toppet med løk, ost og salt. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Focaccia er et populært brød, spesielt som tilbehør – herlig til suppe!

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Pynt

100g
0.5stk
10blad
2klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Visp eggene lette og porøse med mikser. Tilsett kesam og visp videre slik at det blir godt blandet. Hell i det smeltede smøret og alle de tørre ingrediensene. Bland.

  2. Hell deigen i en liten langpanne ca. 17 x 30 cm, som er dekket med bakepapir. Fordel salatosten i terninger over deigen sammen med rødløk i tynne skiver og basilikumblader. Trykk det litt ned. Ringle over litt olivenolje og flaksalt.

  3. Stek brødet midt i ovnen ved 200° i ca. 25 minutter. Avkjøl på rist. Del i biter og oppbevar brødet kjølig.

Focaccia passer som tilbehør til de aller fleste retter, og her en en god glutenfri og lavkrabo oppskrift, toppet med løk, ost og salt. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN