Glutenfri foccacia
Glutenfri foccacia Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
1t 15min

Glutenfri foccacia

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
1t 15min

Glutenfri foccacia

Glutenfri foccacia er deilig til salat, gryter og supper. Prøv også å dele brødet i to og fylle det med pålegg. Foto: Synnøve Dreyer

Oppskrift

Vurdering

2.8 (53 stemmer)
Glutenfri foccacia er deilig til salat, gryter og supper. Prøv også å dele brødet i to og fylle det med pålegg. Oppskriften er til et foccaciabrød

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Pensling

4klype(r)
4klype(r)
Timian(evt. rosmarin)

SLIK GJØR DU

  1. Rør gjæren ut i lunkent vann. Brukes tørrgjær, røres den inn i melet.

  2. Tilsett olje, salt og glutenfritt mel. Elt deigen smidig slik at du kan elte den lett med hånd.

  3. Fordel deigen på bakeplate på bakepapir og etterhev brødet i cirka 30 minutter.

  4. Pensle brødet med olje og strø på havsalt og rosmarin. Stek brødet midt i ovnen på 200° i 25–30 minutter.

Glutenfri foccacia er deilig til salat, gryter og supper. Prøv også å dele brødet i to og fylle det med pålegg. Foto: Synnøve Dreyer

Oppskrift

Vurdering

2.8 (53 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN