Glutenfri laksepai
Glutenfri laksepai Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
35min
totalt
1t 30min

Glutenfri laksepai

nivå
Lett
aktiv
35min
totalt
1t 30min

Glutenfri laksepai

Glutenfri paideig med varmrøkt laks. Foto: All Over Press

Inneholder

Fisk
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

3.3 (4 stemmer)
Laks smaker godt sammen med grønne erter og en smak av sennep.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Fyll

200g
Røkelaks(varmrøkt)
4stk
1ss
Sennep(fransk)

Glutenfri paibunn

100g
1stk

SLIK GJØR DU

  1. Kjør ingrediensene sammen i en food processor. Trykk deigen ut i en paiform, ca. 24 cm i diameter, prikk med en gaffel, og sett den kjølig i ca. 30 minutter.

  2. Del laksen i små biter og bland med halvparten av ertene. Fordel blandingen i paiskallet. Pisk sammen crème fraîche, fløte, egg og sennep. Hell blandingen over lakserøren.

  3. Skrell og skjær løk i tynne skiver. Fordel løk og resten av ertene over fyllet.

  4. Stek paien på nederste rille i ovnen ved 200˚ i ca. 35 minutter, og server paien varm og nystekt.

Glutenfri paideig med varmrøkt laks. Foto: All Over Press

Inneholder

Fisk
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

3.3 (4 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN