Glutenfri «Mislykket» sjokoladekake
Glutenfri «Mislykket» sjokoladekake Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
35min
totalt
55min

Glutenfri «Mislykket» sjokoladekake

nivå
Lett
aktiv
35min
totalt
55min

Glutenfri «Mislykket» sjokoladekake

Glutenfri sjokoladekake som ikke er helt ferdig stekt. Helt himmelsk konsistens! Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

3.3 (14 stemmer)
Kaken er ikke helt ferdig stekt, (derav navnet) og den må serveres når den er godt avkjølt. Derfor kan du med fordel bake kaken dagen før den skal serveres!

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 175° grader. Kle en rund form, 24 cm i diameter, med bakepapir.

  2. Smelt smøret i en tykkbunnet kjele. Bryt sjokoladen i biter. Ta smøret av varmen og la sjokoladen smelte på ettervarmen.

  3. Pisk egg, sukker, salt og vaniljesukker riktig luftig. Bland i sjokoladesmøret. Sikt i kakao og potetmel, og bland godt.

  4. Hell røren i formen og stek i ca. 35 minutter på nederste rille i ovnen. Kaken skal være rå i midten.

  5. Ta kaken ut og avkjøl. La kaken stå kaldt til neste dag.

  6. Løsne kaken fra bakepapiret og server. Server med pisket krem.

Glutenfri sjokoladekake som ikke er helt ferdig stekt. Helt himmelsk konsistens! Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

3.3 (14 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN