Glutenfrie scones
Glutenfrie scones Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
30min

Glutenfrie scones

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
30min

Glutenfrie scones

Disse glutenfrie sconsene nytes best nybakt! Foto: Erik Karlsson

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

En hyggelig testund med deilige scones og marmelade er bare å nyte!

DETTE TRENGER DU

PERSONER
3dl
Glutenfritt mel(fin eller grov)
1dl
Havregryn(glutenfri)
1ts
1stk

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 250°. Bland sammen de tørre ingrediensene og smuldre i smøret. Rør i surmelk og egget. Form til 3 runde kaker på bakepapir på stekeplate, ca. 2 cm høye, og del hver runde kake i fire deler. Prikk med en gaffel.

  2. Stek sconesene midt i ovnen i ca. 10 minutter til de er gylne. Avkjøl på rist og server nystekt med syltetøy og en varm kopp te.

Disse glutenfrie sconsene nytes best nybakt! Foto: Erik Karlsson

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN