nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
25min
Glutenfrie sjokoladecookies
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
25min
Glutenfrie sjokoladecookies
Glutenfrie sjokolade-cookies er lettlagde og nydelige småkjeks med deilige biter av sjokolade. Bytt gjerne ut halvparten av sjokoladen med hvit sjokolade.
SLIK GJØR DU
Sett stekeovnen på 180°, og finn fram et stekebrett med bakepapir.
Ha smør, sukker, brunt sukker og egg i en bolle. Rør dette godt sammen til det blir luftig.
Bland godt sammen melblandingen, bakepulver, salt, grove sjokoladebiter og vaniljesukker. Tilsett dette i røren og miks det videre i et minutt slik at alt er godt blandet.
Bruk en skje til å lage små kjeks av deigen som du plasserer på stekebrettet.
Stek kjeksen midt i ovnen i ca. 10 minutter. Avkjøl på rist, og oppbevar kjeksen i en tett boks.