Glutenfrie teboller
Glutenfrie teboller Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
3t 45min

Glutenfrie teboller

nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
3t 45min

Glutenfrie teboller

Søte små boller som er perfekt til lunsj. Foto: Erik Karlsson

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

Tekakene er bakt på fiberhusk, havre- og bokhvetemel. Du kan kjøre havregrynene til mel i en food prosessor.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
5dl
1.5dl
Havre(glutenfritt mel)
2dl
Bokhvetegryn(glutenfritt)
1ts

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 200°. Smuldre gjær i en bakebolle. Tilsett melk og rør gjæren ut i melken. Tilsett de øvrige ingrediensene og bland sammen til en smidig deig. Dekk med plast og la heve på et lunt sted i ca. 3 timer.

  2. Ta deigen opp på bakepapir og trill til 8 boller, som legges på bakepapir på stekeplate.

  3. Sett til etterheving i ca. 30 minutter. Stek midt i ovnen i ca. 15 minutter. Avkjøl på rist. Server med ost og syltetøy.

Søte små boller som er perfekt til lunsj. Foto: Erik Karlsson

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN