Glutenfritt mandel- og frøknekkebrød
Glutenfritt mandel- og frøknekkebrød Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
1t 30min
totalt
1t 55min

Glutenfritt mandel- og frøknekkebrød

nivå
Lett
aktiv
1t 30min
totalt
1t 55min

Glutenfritt mandel- og frøknekkebrød

Et knekkebrød fullt av godsaker som sesamfrø, solsikkefrø og mandler. Foto: Ralph Månsson

Oppskrift

Vurdering

4.6 (3 stemmer)
Et knekkebrød fullt av godsaker som sesamfrø, solsikkefrø og mandler. Knekkebrødet er både glutenfritt og lavkarbo!

SLIK GJØR DU

  1. Bland sammen alle tørre ingredienser i en bakebolle.

  2. Kok opp vannet, og hell blandingen i sammen med oljen. Rør til en klissete deig. La den hvile i ca. 15 minutter, slik at deigens sveller. Sett ovnen på 150°.

  3. Ta deigen ut på bakepapir på stekeplate, og fordel deigen jevnt og tynt ut med en vannskylt stekespade til knekkebrødet måler 30 x 40 cm. Strø over solsikkefrø, gresskarfrø, sesamfrø og flaksalt.

  4. Stek knekkebrødet midt i ovnen i ca. 1 ½ time, eller til bitene er tørre og sprø.Bryt i biter. Avkjøl på rist, og oppbevar i tett boks.

Et knekkebrød fullt av godsaker som sesamfrø, solsikkefrø og mandler. Foto: Ralph Månsson

Oppskrift

Vurdering

4.6 (3 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN