nivå
Lett
aktiv
1t 30min
totalt
1t 55min
Glutenfritt mandel- og frøknekkebrød
nivå
Lett
aktiv
1t 30min
totalt
1t 55min
Glutenfritt mandel- og frøknekkebrød
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
2.4 (61 stemmer)
Et knekkebrød fullt av godsaker som sesamfrø, solsikkefrø og mandler. Knekkebrødet er både glutenfritt og lavkarbo!
DETTE TRENGER DU
PERSONER1.5dl
1dl
2ss
0.5ts
2.5dl
0.5dl
SLIK GJØR DU
Bland sammen alle tørre ingredienser i en bakebolle.
Kok opp vannet, og hell blandingen i sammen med oljen. Rør til en klissete deig. La den hvile i ca. 15 minutter, slik at deigens sveller. Sett ovnen på 150°.
Ta deigen ut på bakepapir på stekeplate, og fordel deigen jevnt og tynt ut med en vannskylt stekespade til knekkebrødet måler 30 x 40 cm. Strø over solsikkefrø, gresskarfrø, sesamfrø og flaksalt.
Stek knekkebrødet midt i ovnen i ca. 1 ½ time, eller til bitene er tørre og sprø.Bryt i biter. Avkjøl på rist, og oppbevar i tett boks.
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
2.4 (61 stemmer)