Glutenfritt sukkerbrød  Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
45min
totalt
1t 5min

Glutenfritt sukkerbrød

nivå
Lett
aktiv
45min
totalt
1t 5min

Glutenfritt sukkerbrød

Glutenfritt sukkerbrød med jordbær Foto: Synøve Dreyer

Inneholder

Egg

Oppskrift

Vurdering

2.6 (212 stemmer)
Potetmel er helt glutenfritt, så et sukkerbrød bakt med potetmel er helt trygt å servere. Pynt kaken med krem og masse deilig jordbær.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Fyll

3dl
Krem(pisket)
2pakke(r)

SLIK GJØR DU

  1. Pisk egg og sukker til en tykk eggedosis. Sikt sammen potetmel og bakepulver og vend det forsiktig inn i eggedosisen med en slikkepott.


  2. Hell røren forsiktig i en smurt springform, 26 cm i diameter. Stek sukkerbrødet nederst i stekeovnen ved 160° i ca. 45 minutter. Avkjøl kaken på rist og del den til 3 lag.


  3. Dynk gjerne kaken med appelsinjuice.


  4. Pisk kremfløten stiv med sukker og legg mellom lagene sammen med skiver av jordbær. Pynt toppen av kaken med jordbær og grønne blader.

Glutenfritt sukkerbrød med jordbær Foto: Synøve Dreyer

Inneholder

Egg

Oppskrift

Vurdering

2.6 (212 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN