nivå
Lett
aktiv
45min
totalt
1t 5min
Glutenfritt sukkerbrød
nivå
Lett
aktiv
45min
totalt
1t 5min
Glutenfritt sukkerbrød
Potetmel er helt glutenfritt, så et sukkerbrød bakt med potetmel er helt trygt å servere. Pynt kaken med krem og masse deilig jordbær.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Pisk egg og sukker til en tykk eggedosis. Sikt sammen potetmel og bakepulver og vend det forsiktig inn i eggedosisen med en slikkepott.
Hell røren forsiktig i en smurt springform, 26 cm i diameter. Stek sukkerbrødet nederst i stekeovnen ved 160° i ca. 45 minutter. Avkjøl kaken på rist og del den til 3 lag.
Dynk gjerne kaken med appelsinjuice.
Pisk kremfløten stiv med sukker og legg mellom lagene sammen med skiver av jordbær. Pynt toppen av kaken med jordbær og grønne blader.