Gratinert kyllinglårfilet med spinat og sopp
Gratinert kyllinglårfilet med spinat og sopp Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min

Gratinert kyllinglårfilet med spinat og sopp

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min

Gratinert kyllinglårfilet med spinat og sopp

Kylling, sopp og spinat gratinert under mozzarella. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.2 (17 stemmer)
Deilig ovnsrett med kylling, spinat og sopp under et dekke av smeltet mozzarella.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
800g
1klype(r)
1klype(r)
1ss
Smør(til steking)
200g
Spinat(fersk)
2stk
Mozzarella(kuler)

SLIK GJØR DU

  1. Vask og tørk kyllingbitene godt.

  2. Strø på salt og pepper. Stek kyllingen gyllenbrun på middels varme i stekepannen i litt smør.

  3. Skjær soppen i skiver og stek i litt smør til soppen får litt farge. Hell på vin og la det koke inn. Legg soppen over på en tallerken.

  4. Sett ovnen på 225°. Skrell og skjær hvitløk i skiver. Stek spinat i stekepanne i litt smør til den mykner. Legg litt spinat i pannen av gangen og la den falle sammen etter hvert. Hell på fløte og la det koke i 3–5 minutter sammen med den stekte soppen.

  5. Legg revet mozzarella med kyllingen og spinatblandingen i en ildfast form. Stek i ovnen i ca. 15 minutter.

  6. Server med pasta, ris eller poteter.

Kylling, sopp og spinat gratinert under mozzarella. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.2 (17 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN