Gratinert squash med krydret pølse
Gratinert squash med krydret pølse Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Gratinert squash med krydret pølse

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Gratinert squash med krydret pølse

Squash gratinert i ovn med krydret pølse, god ost og tomatsaus. Foto: Ralph Månsson

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

Pølse, ost og tomatsaus i en herlig kombinasjon på ovnsbakte squash.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
4stk
Chorizo (chouriço)(eller annen krydret pølse)
1boks(er)
Tomat(knuste)
1stk
1ss
Rapsolje(til steking)
0.5dl
Persillerot(finhakket)
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 200°. Del squash i to på langs. Ta ut noe av innmaten, og forstek squashen i ca. 10 minutter i ovnen.

  2. La de hakkede tomatene renne av i en sil. Skrell og finhakk løk og hvitløk. Del pølsene i tynne skiver.

  3. Varm ca. 1 ss olje i en stekepanne. Rør i pølser og stek dem sprø. Tilsett løk, hvitløk og de knuste tomatene, og la det steke 5–6 minutter. Rør til slutt i persillen. Smak til med salt og pepper.

  4. Fyll squashhalvdelene med det stekte. Strø på osten, og stek ferdig i ovnen i ca. 10 minutter.

  5. Server retten varm og nylaget, og pynt med urter.

Squash gratinert i ovn med krydret pølse, god ost og tomatsaus. Foto: Ralph Månsson

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN