Gravenstieinsepler i eggedosis
Gravenstieinsepler i eggedosis Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Gravenstieinsepler i eggedosis

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Gravenstieinsepler i eggedosis

Denne friske desserten er lett å lage, og kan gjerne gratineres før servering. Foto: Mette Møller

Inneholder

Egg

Oppskrift

Vurdering

Gravenstein - verdens beste eple, ifølge Brimi. Denne friske desserten er lett å lage og kan gjerne gratineres før servering. Du kan selvfølgelig bruke andre typer epler i denne desserten, men bruk helst faste og syrlige epler. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
3stk
Eple(gravenstein)
1dl
Brennevin(epledram fra Balholm)
4stk

SLIK GJØR DU

  1. Skrell eplene, og del dem i biter. Ha litt smør og epledram i ei panne, og la eplebitene få en rask tur i panna slik at de blir varme. 

  2. Pisk eggedosis av egg og sukker, og vend de lune eplebitene inn i eggedosisen. Gratineres ev. før servering. 

Denne friske desserten er lett å lage, og kan gjerne gratineres før servering. Foto: Mette Møller

Inneholder

Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN