Gremolatafisk med urtekrem
Gremolatafisk med urtekrem Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
30min

Gremolatafisk med urtekrem

nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
30min

Gremolatafisk med urtekrem

Deilig helgemiddag med masse deilig smaker av sei. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Gremolata er en miks av brød, hvitløk og basilikum, som gir deilig smak på fisken.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Tilbehør

3stk
1ts
1klype(r)
1pose(r)

Urtekrem

1ss
Dill(hakket)
1klype(r)
1klype(r)
600g

Gremolata

3skiver
Brød(uten skorpe)

SLIK GJØR DU

  1. Bland brød, hvitløk og basilikum i en food processor. La det tørke litt på en tallerken.

  2. Bland crème fraîche og dill. Smak til med salt og pepper.

  3. Skjær squash og tomater i skiver. Stek skivene i litt smør og dryss på salt og pepper.

  4. Skjær fisken i porsjonsstykker, og ha på salt og pepper. Legg opp fisken, strø over brødmiksen (gremolataen) og server med urtekrem og kokte poteter.

Deilig helgemiddag med masse deilig smaker av sei. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN