Gresskarpasta med kantareller
Gresskarpasta med kantareller Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
40min

Gresskarpasta med kantareller

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
40min

Gresskarpasta med kantareller

Høstpasta med butternut gresskar og kantareller. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Egg

Oppskrift

Vurdering

Herlig fargerik pastarett og en perfekt blanding av søtt og salt. Server gresskarpasta med kantareller og bacon. Bruk eventuelt tørket pasta.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
150g
0.5pakke(r)
0.25stk
Gresskar(butternut)
100g
Kantarell(eller annen sopp, renset )
1bunt
2ss
Kruspersille(hakket)
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 200°. Stek bacon i ovnen på bakepapir til baconet er sprøtt i ca. 10 minutter. Del bacon i biter.

  2. Skrell gresskaret og del i tynne skiver med en potetskreller eller mandolin. Skrell og skjær sjalottløk i skiver. Skrell og finriv hvit­løken.

  3. Stek sopp i smør. Tilsett hvitløk og sjalottløk og stek det mykt på middels varme. Vend i spinaten og persille like før servering.

  4. Kok den ferske pastaen myk etter anvisning på pakken. Legg gresskarstrimlene i pastavannet like før pastaen er ferdig kokt.

  5. Bland pastaen med sopprøren og baconet. Server med salt og pepper.

Høstpasta med butternut gresskar og kantareller. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN