Gresskarsuppe med kokosmelk og thaikarri
Gresskarsuppe med kokosmelk og thaikarri Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Gresskarsuppe med kokosmelk og thaikarri

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Gresskarsuppe med kokosmelk og thaikarri

Denne har litt "sting"! Foto: Bjørn Jacobsen

Inneholder

Skalldyr

Oppskrift

Vurdering

Smakfull suppe med dufter av thaikarri, ingefær og koriander. Server med varme nanbrød eller indiske pappadums.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
400g
Gresskar(eller squash)
1ss
Limesaft(smak til)
1boks(er)
Linser(ferdig kokte)
1bunt
Koriander(frisk)

SLIK GJØR DU

  1. Stek finhakket løk, hvitløk, ingefær og rød karri i litt olje til løken er myk.

  2. Skrell og skjær gresskar og poteter i terninger. Ha det i en kjele og stek litt i 2 ss olje.

  3. Hell i kokosmelk og buljong og la dette koke i ca. 30 minutter til grønnsakene er møre.

  4. Kjør suppen glatt med en stavmikser og smak til med fiskesaus og limesaft.

  5. Varm linsene i en kjele for seg.

  6. Server med linser frisk koriander og pappadums eller nanbrød.

Denne har litt "sting"! Foto: Bjørn Jacobsen

Inneholder

Skalldyr

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN