nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min
Gresskarsuppe med kokosmelk og thaikarri
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min
Gresskarsuppe med kokosmelk og thaikarri
Smakfull suppe med dufter av thaikarri, ingefær og koriander. Server med varme nanbrød eller indiske pappadums.
DETTE TRENGER DU
PERSONER1stk
2fedd
1ts
3ts
1ss
400g
Gresskar(eller squash)
200g
4dl
0.75l
1ss
Fiskesaus (Fish sauce)(smak til)
1ss
Limesaft(smak til)
1boks(er)
Linser(ferdig kokte)
1bunt
Koriander(frisk)
SLIK GJØR DU
Stek finhakket løk, hvitløk, ingefær og rød karri i litt olje til løken er myk.
Skrell og skjær gresskar og poteter i terninger. Ha det i en kjele og stek litt i 2 ss olje.
Hell i kokosmelk og buljong og la dette koke i ca. 30 minutter til grønnsakene er møre.
Kjør suppen glatt med en stavmikser og smak til med fiskesaus og limesaft.
Varm linsene i en kjele for seg.
Server med linser frisk koriander og pappadums eller nanbrød.