Grillede kyllinglår med stuede gulrøtter
Grillede kyllinglår med stuede gulrøtter Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
30min

Grillede kyllinglår med stuede gulrøtter

nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
30min

Grillede kyllinglår med stuede gulrøtter

Grillet kyllinglår med gulrotstuing. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

Gulrotstuing er godt og passer som tilbehør til grillet kyllinglår. ­Server retten med kokte poteter.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
6stk
Kyllinglår(grilede)
0.75kg
4dl
1klype(r)
1klype(r)
0.75kg
Potet(kokt)

SLIK GJØR DU

  1. Varm kyllinglårene i steke­ovnen ved 180° i ca. 15 ­minutter eller til de er gjennom­varme.

    Skrell gulrøttene og del dem i passe biter. Kok gulrotbitene så vidt møre i lettsaltet vann og slå dem over i et dørslag.


  2. Pisk ut melet i melken og kok opp under omrøring til en saus. Smak sausen til med salt, ­pepper, smør og eventuelt muskat. Vend inn gulrot og hakket persille.

    Server grillede kyllinglår med stuede gulrøtter og ­kokte poteter.

Grillet kyllinglår med gulrotstuing. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN