Grillet avokado med mango og chili
Grillet avokado med mango og chili Oppskrift
nivå
Lett
totalt
10min

Grillet avokado med mango og chili

nivå
Lett
totalt
10min

Grillet avokado med mango og chili

GRILL TILBEHØR: Gått lei av potetsalat? Prøv grillet avokado med mango og chili i stedet.

Foto: matprat.no

Oppskrift

Vurdering

Godt grilltilbehør får en ikke nok av. Prøv denne avokadovarianten med mango og chili – sunt, hot & spicy! Passer perfekt til lyst kjøtt av kylling og svin.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
Mango(i terninger)
1stk
Rød chili(finhakket)
1stk
Lime(press ut saften)
3ss
Koriander(finhakket)

SLIK GJØR DU

  1. Del avokado i to. Hakk forsiktig kniven i avokadosteinen, vri kniven til siden og ta ut steinen. Vær forsiktig når du gjør dette. Føler du deg ikke helt trygg med kniven kan du også fjerne steinen med en liten skje.

  2. Legg avokado med snittflaten ned på grillen i ca. 1 minutt. Bland mango, chili, lime, olje og koriander. 

  3. Fyll blandingen i avokadoen og sett den tilbake på grillen på indirekte varme, 3-4 minutter. Ved grilling på direkte varme grilles maten rett over varmekilden. Ved grilling på indirekte varme ligger maten litt vekk fra varmekilden, i "den kalde sonen".

GRILL TILBEHØR: Gått lei av potetsalat? Prøv grillet avokado med mango og chili i stedet.

Foto: matprat.no

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN