Grillet kjøttrull med urter
Grillet kjøttrull med urter Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
10min
totalt
30min

Grillet kjøttrull med urter

nivå
Middels
aktiv
10min
totalt
30min

Grillet kjøttrull med urter

Deilige kjøttruller stekt på grillen med en frisk sommersalat. Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2 (13 stemmer)
Får du tak i et stort stykke kjøtt kan du lage de kule rullene. Jeg fyller dem med persille, hvitløk og god salami - men du finner kanskje på noe enda morsommere!

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Salat

1klype(r)
0.25stk
Sitron(en båt)
1stk
Buklist(eller annet egnet kjøttstykke)
10skiver
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær kjøttstykket nesten gjennom og brett det som en “sommerfugl”.  Ha på salt, pepper, hakket persille og hvitløk.

  2. Legg på salami og ost. Rull sammen og skjær i skiver. Fest rullene sammen med trespyd. Grill skivene i omtrent 4-5 minutter på hver side (pass på at de ikke svir seg).

  3. Del opp mozzarellaen i biter og del tomater og de største physalisene i to. Bland sammen i en bolle med sitronsaft, olje og hakket timian og mynte. Server salaten med kjøttet.

Deilige kjøttruller stekt på grillen med en frisk sommersalat. Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2 (13 stemmer)

DEL OPPSKRIFTEN