Grillet kylling med sursøt saus
Grillet kylling med sursøt saus Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Grillet kylling med sursøt saus

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Grillet kylling med sursøt saus

Grillet kylling med sursøt saus. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

4.5 (1 stemmer)
Ekstra god blir denne wok­pannen med en hjemmelaget sursøt saus.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER
0.5stk
Kylling(grillet)
1stk
Rødløk(i båter)
2stk
Gulrot(i skiver)
1stk
Persillerot(eller to stilker selleri)
1stk
Paprika(gul, i biter)

SLIK GJØR DU

  1. Bland sammen ingrediensene til sausen og kok i en liten kjele for seg selv. Smak til med eventuelt mer sukker eller eddik.

    Rens grillkyllingen for skinn og bein, og skjær kjøttet i passe ­store wokbiter. Varm olje i en wok eller stor stekepanne og ­tilsett først grønnsakene og ­deretter kyllingkjøttet. Stek et par minutter til grønnsakene er møre og kjøttet er varmt.

    Server straks med sausen.

Grillet kylling med sursøt saus. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

4.5 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN