Grillet liveche-kylling med grønnsaker Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
40min

Grillet liveche-kylling med grønnsaker

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
40min

Grillet liveche-kylling med grønnsaker

Når det gjelder kylling, foretrekker Brimi kyllinglår framfor bryst. Det er mye mer smak i låret. Foto: Mette Møller

Oppskrift

Vurdering

2.3 (4 stemmer)
Når det gjelder kylling, foretrekker Brimi kyllinglår framfor bryst. Det er mye mer smak i låret, og velger du en stor og saftig Liveche-kylling, så holder det å smaksette med litt salt og pepper. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Gni kyllinglårene inn med olje, salt og pepper, og legg dem på grillen. Snu ofte, så de ikke brenner seg. Grill til lårene er gjennomstekt. Det sjekker du ved å stikke en tynn kniv inn mot beinet og se om det kommer ut blank saft. Da er lårene ferdiggrillet. 

  2. Ha litt olje i ei stekepanne, grovhakk grønnsakene og surr dem i panna til de er møre. 

  3. Legg kyllinglårene på toppen av grønnsakene, og la dem trekke med et par minutter før servering. Gressløk og timian smaker godt til.

Når det gjelder kylling, foretrekker Brimi kyllinglår framfor bryst. Det er mye mer smak i låret. Foto: Mette Møller

Oppskrift

Vurdering

2.3 (4 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN