Grillet ørret med pepperrotrømme
Grillet ørret med pepperrotrømme  Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Grillet ørret med pepperrotrømme

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Grillet ørret med pepperrotrømme

De fleste har fått tatt fram grillen til pinse, og Charlotte Mohn anbefaler å starte grillsesongen med sunn og god fersk fisk Foto: Mette Møller

Inneholder

Fisk
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

0.5 (1 stemmer)
Med deilig sommervær er det perfekt å starte grillsesongen i pinsen. Charlotte fristes av litt lettere mat i varmen, og velger å servere gjestene grillet ørret. Den gode pepperrotrømmen smaker nydelig til all slags fisk.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
Ørret(filet med skinn)
1boks(er)
Seterrømme(Rørosrømme)
2ss
Pepperrot(revet)
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Skjell skinnsiden av fisken og skyll den under kaldt vann. Tørk godt.

  2. Legg fisken med skinnsiden ned på grillen. Bruk middels varme og pass på at skinnet ikke svir seg. La fisken steke til skinnet er sprøtt og har fått god farge. Snu fisken, og stek noen få minutter på kjøttsiden.

  3. Bland rømme og pepperrot, og smak til med sitronsaft, sukker, salt og pepper. La dressingen stå litt før servering. Server ørreten med dressingen og grønne salatblader.

De fleste har fått tatt fram grillen til pinse, og Charlotte Mohn anbefaler å starte grillsesongen med sunn og god fersk fisk Foto: Mette Møller

Inneholder

Fisk
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

0.5 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN