Grillet svinefilet med tomatsalsa
Grillet svinefilet med tomatsalsa Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Grillet svinefilet med tomatsalsa

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Grillet svinefilet med tomatsalsa

Bruk tid og få god varme på grillen før stekingen starter! Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

Svinefilet er enkelt å grille og er nøytralt i smak, så du kan krydre med det du liker.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Servering

8stk
Tortilla (Fullkorn)(eller potetlomper)
1glass
2stk
Avokado(i biter)

Tomatsalsa

4stk
Tomat(store)
1stk
Rødløk(hakket)
50g
Jalapeño(fra glass)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær tomatene i to, og ta ut innmaten. Skjær tomatkjøttet i biter. Bland tomater, rødløk og jalapenos.

  2. Skyll bønnene i kaldt vann. Stek hvitløk og bønner i en stekepanne med olje. Mos dem med en gaffel. Tilsett vann, fond, chiliflak, sitronsaft, sukker og olje.

  3. Strø over koriander ved servering. Hvis bønnerøren avkjøles og blir tykk, kan den røres med mer vann.

  4. Skjær kjøttet i tykke skiver og bland med soya og krydder. Grill kjøttskivene ca. 2 minutter på hver side eller til de akkurat er gjennomstekt. Strø på salt og pepper, og skjær kjøttet i mindre biter.

  5. Server kjøttet med tomatsalsa, bønnerøre, tortillabrød, tacosaus og avokadobiter.

Bruk tid og få god varme på grillen før stekingen starter! Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN