Grønn aspargessuppe med godt tilbehør Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Grønn aspargessuppe med godt tilbehør

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Grønn aspargessuppe med godt tilbehør

Mettende aspargessuppe servert med reker og rød rogn. Foto: Pontus Ferneman

Inneholder

Laktose
Fisk
Skalldyr

Oppskrift

Vurdering

3.2 (4 stemmer)
En deilig kremaktig aspargessuppe toppet med reker, sitrus og litt rogn.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
6dl
Grønnsaksbuljong(vann+terning)
1klype(r)
1klype(r)

Pynt

1glass
Rogn(rød)

Servering

1bunt
100g
Reker(renset)
2ts
Sitron(revet skall)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær asparges i biter og legg dem i en kjele, men gjem toppene til pynt. Skjær vårløken i biter og tilsett i gryten sammen med buljongen, persille og fløte.

  2. Kok suppen i 7 minutter. Strø på salt og pepper.

  3. Kok aspargestoppene et knapt minutt i kokevannet.

  4. Skjær løken i tynne skiver. Rens og fjern frø av chilien. Skjær den i små biter. Bland alle ingrediensene til serveringen og smak til med salt og pepper.

  5. Miks suppen med en mikser og hell opp i tallerkener. Legg i aspargesblandingen og topp med rogn.

Mettende aspargessuppe servert med reker og rød rogn. Foto: Pontus Ferneman

Inneholder

Laktose
Fisk
Skalldyr

Oppskrift

Vurdering

3.2 (4 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN