Grønn salatsymfoni Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
25min

Grønn salatsymfoni

nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
25min

Grønn salatsymfoni

Legg salaten vakkert opp på fat og server til alle typer mat. Det er viktig at salatbladene er friske og sprø. Foto: Synnøve Dreyer

Oppskrift

Vurdering

2 (2 stemmer)
Legg salaten vakkert opp på fat og server til alle typer mat. Det er viktig at salatbladene er friske og sprø. Bland salaten med urter og gjerne spiselige blomster, så blir smaken ekstra god.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1pakke(r)
1klype(r)
Basilikum(frisk)
1klype(r)
Dill(frisk)
1bunt
1kopp(er)
0.5stk
Granateple(kjerner)

SLIK GJØR DU

  1. Vask salaten og rist vannet godt av.

    Klipp urter i mindre biter. Del reddiker i tynne skiver. Del granateplet i to og pirk ut frøene.

    Legg salaten lagvis opp på fat eller i bolle med reddiker, bær, granateplekjerner og urtene.

    Ved servering heller du over en riktig god olivenolje.

Legg salaten vakkert opp på fat og server til alle typer mat. Det er viktig at salatbladene er friske og sprø. Foto: Synnøve Dreyer

Oppskrift

Vurdering

2 (2 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN